Cress av Marissa Meyer

 
 
 Cinder och kapten Thorne är på rymmen med Scarlet och Wolf i släptåg. Tillsammans planerar de att störta drottning Levana och hennes armé.
Deras största hopp ligger hos Cress, som sedan barnsben varit instängd i en satellit med bara dataskärmar som sällskap. All denna tid framför datorer har gjort henne till en lysande hacker. Men tyvärr har hon precis fått order från Levana om att spåra upp Cinder och hennes snygge medbrottsling ... 
 
När ett våghalsigt räddningsförsök slår fel splittras gruppen. Cress får till sist sin frihet, men den visar sig ha ett högt pris. Samtidigt kommer drottning Levana inte att låta något stå i vägen för sitt äktenskap med kejsare Kai.
Cress, Scarlet och Cinder har inte precis bett om att få rädda världen. Men de är nog de enda som kan göra det.
 
Jag tyckte verkligen om Cress, hon är lite försiktig och osäker, annat kan man ju inte vänta sig när hon varit instängd i en satellit i nästan hela sitt liv. Det var en väldigt spännande handling i boken, och jag tycker att det var intressant att få läsa ur olika personers perspektiv. Det kändes hemskt när boken tog slut, den var verkligen jättespännande. Kanske att den var lite seg i början, men när man hade läst ett tag så blev det bättre. I slutet hände det en massa saker, det märks verkligen att nästa bok är den sista, och att det är då som Cinder och hennes vänner ska sätta deras stora plan i verket. 
 
TitelCress
Författare: Marissa Meyer
Serie: The lunar chronicles #3
Sidor492
Betyg: 4/5
Finns hos: Adlibris / Bokus



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0